Dags för enstjärnig dykkurs!

Nu har det äntligen blivit dags för en ny enstjärnig dykkurs. I kursen ingår både teoretiska och praktiska moment med lektioner i bland annat dykfysik, dykmedicin och tillämpad dykning. Vidare innehåller den praktisk träning i bassäng som avslutas med en examination i öppet vatten. I kursen ingår även ett torrdräktcertifikat. Efter avslutad kurs kommer du att ha behörighet att dyka till 20 meters djup i öppet vatten under organiserade förhållanden.

För att delta i kursen måste du fyllt 14 år.
Vid intresse kontakta klubbens utbildningsansvariga på: nypan@telia.com

För intresserade kommer det att anordnas ett prova på dyk den 10/1 2019 med mer information kring kursen. Samling kl: 18.30 på Kiruna Sportdykarklubb. Lokalen ligger på Bermästaregatan 10, i samma byggnad som Kiruna Simhallsbad. Ingång via ungdomens hus.

Planerad kursstart är i slutet av januari. Datum meddelas senare.

Varmt välkomna!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *