Demodag med ReelDiving!

Lördagen den 7 november kommer Marcin Wojturski från Reel Diving och Per Normark från GUE upp till oss. Marcin har lång erfarenhet av dykning, deltar i olika forskningsprojekt i gruvor och grottor samt driver dykprojektet i Äventyrsgruvan Tuna Hästberg. Per är instruktör inom GUE, driver olika projekt inom dykningen samt arrangerar dykresor till många spännande dykmål. Dagen kommer inledas med demo av utrustning där det är fritt fram att provdyka med olika utrustningar, klämma och känna hur mycket man vill. Dykplats blir någonstans i närområdet.
Under dagen kommer det även finnas möjlighet till försäljning av dyk grejer och Marcin kommer även att ha en del fina erbjudanden. Det här är ett perfekt tillfälle för oss som har långt till närmsta dykaffär. 
Kvällen kommer sedan att avslutas med spännande föredrag om bland annat Tuna Hästberg, GUE kurser, vilka nya märken som börjar komma in på marknaden och sen blir det självklart dykpub i klubblokalen. Det kommer även att ske en utlottningen bland alla som deltar under dagen av en dykhelg i Tuna Hästberg för 2 personer inkl boende och gas (det finns öppna delar i gruvan så här behöver man inget Cave-cert). Exempel på utrustning som kommer finnas är:
SANTI – Dräkter, underställ, värmesystem med väst och handskar, heluppvärmda elunderställ 
HALCYON – kompletta singel och dubbelpaket, regulatorer, lampor
AMMONITE – batterier till värmesystem
DIVEPRO – videobelysning och lampor
SHARK DIVE GEAR – avatar dräkter och underställ, lampor, gummifenor, masker 
SUEX – scootrar
KWARK – underställ Vi har även möjlighet att framföra önskemål om vad Marcin ska ta med sig, så är det något speciellt du är nyfiken på, något som du vill köpa, eller bara klämma lite på så skriv till mig så framför jag alla önskemål till Marcin. Allt är självklart helt utan köptvång. 
Ni kan gå in på deras hemsida och titta lite. 
www.reeldiving.se

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *