Dykläger i Lofoten 22 – 30 maj 2021

Du följer väl med på det traditionella vårlägret med Kiruna Sportdykarklubb? Den här gången åker vi till otroligt vackra Henningsvær i Lofoten, Norge och räknar med många fina dyk, supertrevligt umgänge och den traditionella fantastiska fisksoppen. Det är alltså vecka 21 (22-30 maj 2021) som vi planerar åka dit.

Har du inte dykt på ett tag så är det dags att komma igång igen! Kom förbi klubben, se till att betala medlemsavgiften och börja med ett avrostningsdyk eller två i bassängen och kanske ett dyk utomhus med innan lägret.

När det är dags att anmäla sig till lägret (begränsat antal platser) så lägger vi upp info om det här på hemsidan och på facebook så klart!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *